Nederlands
0 Stuks
€ 0,00
Zoeken
  • Home
  • Ruilen en retourneren

Ruilen & Retourneren


Ruilen
Indien je graag een artikel wilt ruilen dan kan dat binnen 14 dagen na ontvangst. Geef bij een ruiling de door jou gewenste maat door onder vermelding van je bestelnummer via sales@gooischefrutsels.nl, dan kunnen wij het artikel direct voor je reserveren, indien op voorraad. Zodra je pakket door ons is ontvangen en verwerkt, sturen wij de andere maat naar je toe. Ruilingen uitsluitend via e-mail aanmelden om een snelle verwerking te garanderen.
 
Retourneren
Mocht het artikel niet aan je verwachting voldoen, dan dien je het binnen 14 dagen na leverdatum aan onderstaand retouradres te zenden. Stuur een mail naar sales@gooischefrutsels.nl en vermeld daarin welk artikel je retour stuurt en waarom. Kosten en risico van deze retourzending zijn voor rekening van de koper (zie www.postnl.nl voor de exacte verzendtarieven). Na ontvangst en controle van de retourzending wordt het bedrag binnen 14 dagen op je rekening of creditcard retour gestort. Er wordt alleen overgegaan tot retourstorting als wij het artikel in dezelfde staat ontvangen als waarin wij het verstuurd hebben. 
 
Retourneren van producten kan alleen indien:
·         het product ongedragen en onbeschadigd is;
·         het product in originele staat is en voorzien van de originele kaartjes, etiketten en labels;
·         het product gekocht is via de GooischeFrutsels online shop;
·         het product verpakt is in de originele verpakking
·         het product geen geur van rook of parfum heeft en geen vlekken bevat
 
Je kunt geen aanspraak maken op garantie als er sprake is van:
·         normale slijtage
·         beschadiging door opzet of nalatigheid
·         beschadiging door het niet of onzorgvuldig in acht nemen van de gebruikersinstructies en/of behandelinstructies
 
GooischeFrutsels B.V.
Wakkerendijk 78
3755 DD Eemnes
Nederland
 
 
Terugbetaling
Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, zullen wij de artikelen controleren en ontvang je een e-mail. Indien akkoord wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op je rekening.
 
Retour en ruiling tijdens sale of speciale promotie
Indien je een artikel koopt met korting of speciale promotie artikelen dan wordt het artikel niet vergoed, noch is het mogelijk deze artikelen om te ruilen of retour te zenden.
 
Elke dag zijn wij bezig om onze website nog beter te maken en als je suggesties hebt, dan horen wij dat graag. Ook als er onverhoopt iets niet naar wens is, laat het ons dan altijd weten! Wij zullen ons uiterste best doen om de best mogelijke oplossing aan te bieden, daarnaast waarderen wij elke feedback om zo onze service en werkprocessen continue te kunnen verbeteren.