Nederlands
0 Stuks
€ 0,00
Zoeken
  • Home
  • Personal Styling

Personal Styling


Goed gevoel
Kleding speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Elke ochtend stellen we onszelf onbewust de vraag: “wat trek ik aan vandaag”? Mail ons via het contactformulier als je persoonlijk geholpen wilt worden. Wij gaan dan onder andere aan de hand van een korte analyse met je aan de slag. Naar aanleiding van je mail bepalen we met elkaar wat de handigste manier van personal styling is.
 
Andere mogelijkheden
Vaak grijp jezelf naar dezelfde kleuren en modellen. Hoe leuk is het om in een ongedwongen sfeer met de gehele GF collectie andere stijlen uit te proberen en je te laten verrassen wat bepaalde modellen en tinten met je uitstraling doen.  En als je over iets twijfelt, niet doen! Je moet je vooral prettig en comfortabel voelen in je nieuwe outfit.
 
Op locatie in Eemnes
Vind je het fijn om bij ons langs te komen op afspraak voor een personal styling? Dat kan! We laten je dan kennismaken met alle stijlen, kleuren en ontwerpen die bij je passen. Wij vinden het belangrijk dat je met een glimlach bij ons weggaat, dat kan kleding met je doen. Het wordt dan ook makkelijker om in de winkel bij jou in de buurt je favoriete GF item te vinden.

Styling in een winkel bij jou in de buurt
Mocht je het als retailer een leuk idee vinden om een GF styling in je eigen winkel te organiseren tijdens bijvoorbeeld een mode event, dan doen we dat heel graag.
Bel of mail ons voor een afspraak.