Nederlands
0 Stuks
€ 0,00
Zoeken

Over GooischeFrutsels


 
GooischeFrutsels is een Nederlands Modemerk. GF is niet alleen bekend van haar in Nederland handgemaakte kinder- en damessieraden, maar ook van haar vrouwelijke, stoere en stijlvolle kledinglijn, de "Style & Go Collection". 
De collectie bestaat inmiddels uit comfortabele vestjes, broeken, jurkjes, tanktops, shawls en altijd een bijpassend sieraad uit de bekende GF collectie om je look compleet te maken.

 
Founder
Ingrid Schuringa, moeder van 2 dochters, werkte als interim manager, en vond voor haar dochters nauwelijks leuke sieraden. Daarop besloot ze zelf te gaan ontwerpen. Met behulp van lokale sociale werkplaatsen en haar eigen atelier werden de collecties gemaakt en verkocht in binnen- en buitenland. Spoedig daarna volgde een GooischeFrutsels dames sieradenlijn. Hoogwaardige materialen zoals leer en rvs voeren de boventoon. 
 
Ingrid had het gevoel dat er iets ontbrak om het leven van de werkende vrouw eenvoudiger te maken. Want iedere dag staan we op met dezelfde vraag: Wat trek ik aan? Het antwoord op die vraag werd de Style & Go Collection. Een collectie voor ieder moment van de dag en voor elke gelegenheid. Alle items passen bij elkaar, en ook alle nieuwe ontwerpen matchen bij de bestaande collectie. Zo kan elke vrouw in haar eigen tempo de collectie uitbreiden en genieten van de beste kwaliteit en het hoogste draagcomfort. 
De vraag: 'wat trek ik aan vandaag?', is hiermee beantwoord.

Top's met handgemaakt sieraad
GF maakt voor iedere vrouw de perfecte top. De mooiste kanten worden geaccentueerd en mindere kanten geruisloos verbloemd. 
De kwalitatief hoogwaardige basic tops met perfecte pasvorm zijn altijd voorzien van een in Nederland handgemaakt, uniek sieraad. Bijzonder aan onze basic tops, is een bijpassende bedel die bij elke top cadeau wordt gegeven. Deze bedel kan ook als hanger aan een ketting worden gebruikt. De ketting kan naar eigen smaak worden samengesteld uit de rijke mix aan bedels.
Zo smelt onze sieradenlijn samen met onze kleding collectie.
 
GF tops zijn gemaakt van zijdezacht viscose waardoor het draagcomfort optimaal is. Met de GF tops creëer je de ultieme look voor iedere gelegenheid: niet alleen casual maar ook sportief en business look.
 
Casual, Sporty & Business
Door de bedekte kleur tonen kunnen GF ontwerpen allemaal blijvend met elkaar gecombineerd worden, ook met onze nieuwe stijlen. Mix en Match de items tot de gewenste look voor dat moment, gebruik vooral dat leuke jasje van je of die fijne broek die je al in je garderobekast hebt hangen en combineer dat met de GF ontwerpen. Dat is wat wij beogen. Op een makkelijke manier er prachtig en vol zelfvertrouwen uitzien! 
Style je look af met een GF ketting en/of armbanden.
 
  
Ateliers
Omdat wij het belangrijk vinden dat er op een verantwoorde wijze geproduceerd wordt, zonder kinderarbeid, werken wij samen met kleine productiebedrijven in Europa. Wij weten wie onze collecties maken. Zo is het voor ons makkelijk om regelmatig de fabrieken te bezoeken en de kwaliteit te garanderen. Wij produceren kleine aantallen, maar kunnen deze toch tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden, daardoor heb je een kledingstuk dat niet iedereen heeft. Door bewust zorgvuldig met de productie aantallen om te gaan proberen wij overschot te voorkomen en zo ook ons steentje bij te dragen aan een beter milieu. Daardoor kan het zijn dat modellen en/of maten uitverkocht zijn. De sieraden worden vervaardigd in eigen atelier en in diverse sociale werkplaatsen, waar onze ontwerpen met zorg, liefde en passie worden gemaakt.

Just for the beautiful you!