Nederlands
0 Stuks
€ 0,00
Zoeken

BetaleniDeal
De betaalmethode iDeal bied je de mogelijkheid om je bestelling snel en veilig af te rekenen binnen de internetbankieromgeving
 
van je bank. Als je gebruik maakt van internetbankieren, kun je ook door middel van iDeal betalen. De aangesloten banken zijn ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Maak je gebruik van internetbankieren bij een van deze banken, dan reken je snel en eenvoudig af binnen je vertrouwde betaalomgeving.

 
Na het bestellen van een artikel in de GooischeFrutsels Online Shop kies je voor de betaalmethode iDeal, om vervolgens de bank te selecteren bij wie je online bankiert. Je wordt doorgelinkt naar het voor jou bekende internetbankierprogramma. De gegevens van je bestelling zijn zichtbaar en je kunt de bestelling goedkeuren op de wijze waarop je dat bij je bank gewend bent. Na de goedkeuring verschijnt er een bevestiging van je bank en vervolgens keer je automatisch terug naar de GooischeFrutsels website. Na het terugkeren op de website ontvang je binnen 15 minuten een e-mailbericht, om te bevestigen dat de bestelling en betaling geslaagd is.

 

PayPal
Betalen met PayPal gebeurt via een door jezelf aangemaakte PayPal-rekening. Na het kiezen voor deze betalingsmogelijkheid word je doorgeleid naar PayPal waar je met je 
e-mail adres en PayPal-wachtwoord kunt betalen. Bij deze betalingsmogelijkheid hoef je dus nooit meer bankrekeninggegevens of creditcard gegevens te tonen.